Torsdagsklubben på Låven

Om klubben

Lerdal fritidsklubb er et sosialt samlingssted for barn og unge i bydel Søndre Nordstrand, hvor de kan møte venner, slappe av og drive med en rekke ulike aktiviteter ledet av trygge og kvalifiserte voksenpersoner.

Torsdagstilbudet på Lerdal er åpent for unge med funksjonsnedsettelser. Fritidsklubben tilbyr en spennende rekke aktiviteter, inkludert variert underholdning som videospill, simulert racing. Rett og slett mye moro og mer.

Gratis påmelding

Påmelding er nødvendig for å sikre at alle som er med får ett godt tilbud.
Interesserte kan melde seg på via e-post eller telefon (se kontaktinfo).

Deltakelse på Torsdagsklubben er gratis.

Vi tilbyr snacks, godteri og brus tilgjengelig for kjøp i kiosken, betaling kan gjøres med kontanter eller bankkort. Matservering er også tilgjengelig, og eventuelle kostnader for dette vil bli opplyst ved påmelding.

Tilrettelegging

For de deltakerne som trenger kontinuerlig individuell oppfølging, ønsker vi å sikre en god opplevelse på Torsdagsklubb på Låven. Vi oppfordrer derfor en støttekontakt, foresatt eller ansvarsperson til å være tilstede for å gi nødvendig assistanse, som for eksempel ved toalettbesøk eller måltider. Dette gir deltakerne trygghet og muligheten til å engasjere seg i aktiviteter på en måte som er tilpasset deres behov.

Åpningstider

Torsdager:

  • Junior: 17:00-19:00
  • Ungdom: 19:30-21:30
Klubbleder
Alexander Khan Bjerketvedt
Telefon
Leder for alle klubbene
Renate Wessel Olsen
Telefon

Kontakt

Telefon
99 08 42 54
Besøksadresse:
Berglyveien 2 C
1263 OSLO