Nyttig Butikk

Nyttig Butikk er en gratisbutikk som gir bort møbler og annet interiør og kjøkkenutstyr til rusavhengige i Oslo. Butikken drives av medarbeiderne i Nyttig Arbeid.

Dette er Nyttig Butikk

Vi gir bort møbler og annet interiør, samt kjøkkenutstyr gratis til rusavhengige i Oslo. Ved å levere dine gamle bruksgjenstander til oss, gir du de samtidig nytt liv hos noen som trenger dem. Dette kan være alt fra brukte sofaer og bord til porselen og hvitevarer. Varene må være i en slik stand at de ikke trenger reparasjoner eller montering. De skal dessuten være rene og pent brukt. Av hygieniske årsaker tar vi ikke imot brukte senger, madrasser og sovesofaer.

Hvem er Nyttig Butikk for?

Nyttig Butikk er et tilbud til rusavhengige i Oslo kommune som har behov for møbler og annet inventar. Tilbudet skal være et supplement til NAVs ytelser og man må først søke om etableringstilskudd.

Vil du jobbe i Nyttig Butikk?

Jobben i Nyttig Butikk er å ta imot kunder som trenger hjelp til å finne de riktige møblene til sin bolig. Du vil lære å veilede og yte god service. Du vil også lære å skape orden og ha god oversikt over lagerbeholdningen. Er du interessert i å jobbe hos oss, ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Ønsker du å gi bort møbler du ikke har bruk for?

Vi har konstant behov for møbler, så hvis du ønsker å gi bort møbler eller annet innbo kommer vi gjerne for å se hva som tilbys. Vi tar det med oss umiddelbart dersom det er noe vi vil gi bort videre.

Ta kontakt med oss på e-post eller telefon eller kontakt oss på Facebook.

Til deg som ønsker møbler

For å få en avtale i butikken må booppfølger eller en annen kontaktperson i tjenesteapparatet ta kontakt med Nyttig Butikk på telefon. Se kontaktinformasjon

Fyll ut dette skjemaet (PDF 0,1MB) og ta det med den dagen du kommer til avtalen i Nyttig Butikk.

Kontakt oss

Telefon: 46 95 51 36
E-post: nyttigarbeid@vel.oslo.kommune.no