Nyttig Arbeid, Oslo kommune

Tilbud

Nyttig Arbeid tilbyr arbeid for rusavhengige innenfor flere typer arenaer, og kan være et springbrett for de som ønsker seg videre i arbeidslivet. Tiltaket er rusfritt og har ingen tidsbegrensning.

Vi tror at alle mennesker har ressurser og kan komme i arbeid. Vi tror på mangfold og individuelle tilpasninger - og vi tror på tid. Våre arbeidsdager skal inneholde nytteverdi både for dem vi jobber med og dem vi jobber for.

Slik søker du jobb i Nyttig Arbeid

Du søker jobb enten ved å:

Våre arbeidsplasser

Kampen nærmiljøstasjon

Arbeidsoppgavene består i kundeveiledning og drift av miljøstasjonen. Alle medarbeidere er kurset av Renovasjons- og gjenvinningsetaten, slik at de på beste måte kan veilede kunder til å resirkulere og sortere avfall på riktig måte. Miljøstasjonen er både en arbeidsplass for mennesker i ordinært arbeid, samt en fin kvalifiseringsarena for nye medarbeidere. Les mer om Kampen nærmiljøstasjon

Nyttig Butikk

Nyttig Butikk er en gratisbutikk, og drives av medarbeiderne i Nyttig Arbeid. Trenger du møbler eller vil gi bort møbler? Send epost til Nyttig Arbeid eller ring 469 55 136.

Konferansesenteret, Storgata 51

Arbeidsoppgavene består i å klargjøre rom og fellesareal, koble opp teknisk utstyr, servere kaffe og mat og ta i mot dagens gjester. Våre konferanseverter leies også ut til andre eksterne arrangementer, og får på så måte verdifull arbeidserfaring til å søke seg videre inn i servicebransjen. Les mer om konferansesenteret

Ullevålsalléen 43

Hovedoppgaven vår er å sette i stand «Låven» og utvikle eiendommen for nye spennende prosjekter. Våre medarbeidere lærer her generelt tømrer- og murerarbeid, samt verktøyhåndtering. Eksempler på arbeidsoppgaver er muring og pussing, utskifting av konstruksjonsdeler og omlegg av tak og panel. På sikt ser vi mange muligheter for eiendommen, både som et positivt tilskudd for bydelens beboere og arbeidsplasser for våre medarbeidere.

Oslo rådhus

På Rådhuset passer vi på at det nye møteromsenteret alltid er klart for neste viktige møte. Ved å jobbe her lærer du å yte god service, klargjøre rom, servere kaffe og mat. Og ikke minst ønske dagens gjester velkommen. Å utøve et serviceyrke på Rådhuset vil være et veldig positivt supplement på CV-en. Les mer om Oslo rådhus

Kaleidoskop

Nyttig Arbeid har hovedansvaret for å arrangere kunstutstillingen Kaleidoskop hvert år. Utstillingen er laget av folk med rusbakgrunn.

Fyll dagene - se alle tilbud her

Kontakt

Kontaktperson
Dugald Baird Hultberg
Telefon
Besøksadresse:
Storgata 51
0182 OSLO