Broa aktivitetshus

Broa aktivitetshus er et lavterskeltilbud for deg som har eller har hatt psykiske plager eller rusutfordringer. Vi er et sosialt møtested og ønsker å legge til rette for fellesskap, gode opplevelser og mestring gjennom ulike aktiviteter.

I fellesrommet kan du ta en kopp kaffe, spise et varmt måltid, lese aviser eller spille spill. Vi har også musikkrom, syrom, keramikk- og maleverksted. Huset vårt ligger idyllisk til, med en stor hage som vi bruker til uteaktiviteter, hagearbeid og grilling i sommerhalvåret. Vi tilbyr også enkel dataveiledning, ulike kurs, og arrangerer jevnlige turer og utflukter. Vi ønsker å utvikle aktivitetstilbudene våre gjennom forslag og ønsker fra våre deltakere.

Våre tilbud er for innbyggere over 18 år, og som bor i bydel Søndre Nordstrand.
De ansatte på Broa har helse- og sosialfaglig kompetanse og har taushetsplikt.
Vårt mandagstilbud er for voksne personer med rusutfordringer, og er et samarbeid mellom Broa Aktivitetshus og FOT (fleksibel oppfølgingstjeneste).

Høres dette ut som noe for deg eller en du kjenner? Ta gjerne kontakt dersom du vil vite mer om våre tilbud, eller ønsker en omvisning. Kom gjerne sammen med en venn om du ønsker det.

Program våren 2024 (PDF)

Broa aktivitetshus på Facebook

Kontakt

Kontaktperson
Liv Sørsdal
Telefon
91 00 34 50
E-post
liv.sorsdal@nav.no
Besøksadresse:
Nordåsveien 171
1251 OSLO