Aktivitetssenteret 31B

Aktivitetssenteret 31B er et gratis aktivitetstilbud for alle innbyggerne i Oslo. Vi holder til i bydel Gamle Oslo, rett over gaten for Grønland kirke og den gamle brannstasjonen, du finner oss på adressen Grønlandsleiret 31B.

Hos oss kan du få en kopp kaffe, spise, «bare være», møte nye mennesker og delta på ulike aktivitetstilbud året rundt. I dag tilbyr vi blant annet grafikkverksted, hagearbeid, ulike turer, trening, tekstilrom med symaskiner, musikkrom, «musikkverksted», veiledning på malersal og selvstendig arbeid på malersalen. Vi har også et stort fellesrom hvor du kan slappe av med aviser, drikke kaffe og te, spise i fellesskap, prate, spille biljard eller bordtennis. Tilknyttet 31B er også Galleri 31B med regelmessige utstillinger og et rammeverksted.

På aktivitetssenteret 31B ønsker vi å tilby et rikt utvalg av aktiviteter som kan fremme gode opplevelser og mestringsfølelse hos den enkelte, så vel som samhold og mestring i en større gruppe. For å få til dette vil vi med jevne mellomrom også arrangere utflukter som eksempelvis kunstutstillinger, bading og turer. I perioder vil vi også samarbeide med eksterne aktører om nye aktivitetstilbud og kurs. Denne våren samarbeider vi blant annet med Green Cycling Norway om et spinning- tilbud og med Den Norske Turistforeningen om førstehjelpskurs, livredningskurs, nærturer og et kajakk-kurs.

Aktivitetstilbudene våre er i kontinuerlig utvikling og vi er takknemlige for alle innspill og ideer til hvordan vi kan videreutvikle de ulike tilbudene og for forslag til nye aktiviteter.

Høres dette ut som noe for deg eller en du kjenner? Ta med en venn, familie eller ta turen innom selv. Har du spørsmål eller ønsker en omvisning? Ring oss på tlf. 48 10 56 36.

Vi ønsker dere alle varmt velkommen til å ta turen innom oss når som helst innenfor husets åpningstider!

Aktiviteter

Mandager

2. etg. er åpen for de som ønsker å delta på musikktilbud fra kl. 16:00.
Middag serveres kl. 18:00., og koster kr 50,-.

Tirsdag til fredag

Lunsj serveres kl. 11:30, og koster kr 25,-.

Tirsdag og torsdag

Malersalen er tilgjengelig på kveldstid etter avtale.

Følg oss gjerne på Facebook

Kontakt

Telefon
48 10 56 36
E-post
31B@bgo.oslo.kommune.no
Besøksadresse:
Grønlandsleiret 31 B
0190 OSLO

Åpningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag