Til innhold
Helsestasjon for ungdom (HFU)

Helsestasjon for gutter

Helsedirektoratet stenger ulike behandlingstilbud

Fra og med mandag 16. mars vedtok Helsedirektoratet å stenge offentlige og private virksomheter som har nærkontakt med brukere, slik som fysioterapeuter, kiropraktorer, logopeder, psykologer med mer, med mindre virksomheten kan ivareta helsemyndighetenes pålegg om smittevern.

Vi har stengt, men er tilgjengelige på telefon og e-post

Lokalene til Helsestasjon for kjønn og seksualitet, helsesykepleier på skolene, og helsestasjon for ungdom har stengt, men vi er tilgjengelige på telefon og e-post. Se kontaktinformasjon på sidene våre. Du kan også ringe skolenes hjertetelefoner.

Kontakt

Telefon

911 72 568

E-post

Besøksadresse

Sørkedalsveien 10 B, 0369 OSLO

Vi holder til samme sted som Ung Arena Vest. Du kan også kontakte helsestasjonen på 909 67 810 på onsdager mellom 16:00-19:00.

Helsestasjon for gutter

Er du gutt i alderen 12-25? Du kan komme til oss for å snakke om ting som det kan være vanskelig å snakke med andre om. 

Det spiller ingen rolle hvor du bor i Oslo kommune, vi kan guttehelse. Du trenger ikke å ha timebestilling. Tilbudet er gratis og vi har taushetsplikt.

 

Våre tjenester

Helsestasjon for gutter (HFG) er et gratis lavterskeltilbud med mange flinke fagfolk: psykolog, lege, helsesykepleier, fysioterapeut, og ruskonsulent. Alle ansatte er menn. Vi tilbyr også testing av seksuelt overførbare infeksjoner (urinprøve og/eller blodprøve). HFG har Oslos største utvalg av gratis kondomer.

Følg oss

HFG Oslo på Facebook
Helsestasjon for gutter på Instagram