Stovner Business Founders

Kontakt

E-post

Om Stovner Business Founders

Stovner Business Founders er en etablerertjeneste for nye gründere i Bydel Stovner. Prosjektet startet opp høsten 2020 og er et tilbud til innbyggere i Bydel Stovner, som ønsker å starte egen bedrift, eller som nylig har startet en bedrift. 

Vi tilbyr kurs og rådgiving, og har som mål at de som starter en egen bedrift skal starte med gode rammer, og få en bærekraftig utvikling. Det vil si at vi gir råd fra du har en idè til bedriften er etablert på en god måte.

Arrangementer

Arrangementene foregår enten på Deichman Stovner eller digitalt. Vi legger ut arrangementene fortløpende på Bydel Stovner sin facebookside.

Rådgivning

På grunn av koronasituasjonen må du bestille time for rådgiving i forkant. Bestilling sender du til stovner.business.founders@bsr.oslo.kommune.no.

Kurs og foredrag

To dager i måneden er det inspirasjonsforedrag og kurs på biblioteket for gründere. For å se oppdatert kursinformasjon, gå inn på Bydel Stovner sin facebookside eller send en e-post til oss. 

Foredrag og kurs foregår foreløpig digitalt. Om du ønsker å delta, send e-post til stovner.business.founders@bsr.oslo.kommune.no, så blir du tilsendt en lenke som tar deg med til kurset eller foredraget.