Til innhold

Tilskudd til kjøp av elektrisk lastesykkel for bedrifter, organisasjoner, sameier/borettslag

Ønsker dere å teste ut hvordan varelevering med elektrisk lastesykkel virker fremfor levering med bil? Skal borettslaget skaffe en elektrisk lastesykkel på deling? Dette er eksempler på type prosjekter som kanskje kan være aktuelle for pilotstøtte.

Klima- og energifondet oppfordrer alle private bedrifter, organisasjoner og borettslag/sameier til å søke tilskudd til nye prosjekter i Oslo, der det skal benyttes elektriske lastesykler.

Dersom en bedrift, organisasjoner, sameie eller borettslag ønsker å søke om tilskudd til et pilot/FoU-prosjekt der elektrisk lastesykkel benyttes, oppfordrer vi dere til å kontakte Trond Moengen som er vår ressurs i vurdering av Pilot/FoU prosjekter.

Kontaktinformasjon

Søknaden

Tusen takk for stor interesse for klimavennlig transport. Dessverre er tilskuddsordningen nå full og det er ikke lengre mulig å søke.

Send inn ferdigmeldingsskjema

Send inn ferdigmeldingsskjema med faktura/kvittering, kvittering fra Falck sykkelregister eller tilsvarende og erfaringsrapport. Tilskuddet blir utbetalt etterskuddsvis til oppgitt kontonummer (3-6 ukers behandlingstid).

Last ned ferdigmeldingsskjema for kjøp av elektrisk lastesykkel (PDF 0,1MB)

Last ned og fyll ut skjema for erfaringsrapport (PDF 0,1MB)

Se også Tilskudd til kjøp av elektrisk lastesykkel for privatpersoner.