Tilskudd til kultur- og idrettsaktiviteter

Frist for å søke

Søknadsfristen er 30. mars 2017.

Kort om tilskuddet

Tilskuddet er på 600 000 kroner.

Tilskuddet gis til:

• oppstart av nye lag og foreninger i bydelen
  • kurs og studiebidrag til barne- og ungdomsaktiviteter
  • støtte til konserter og andre arrangementer
  • prosjekttilskudd

Bydelsutvalget vil prioritere tiltak hvor søker kan synliggjøre ordninger for å inkludere barn og unge fra familier med lav inntekt.

Kriterier for å søke

I vurderingen vektlegges om søknaden oppfyller ett eller flere av følgende kriterier:

• Antall organisasjonens medlemmer som har bostedsadresse i bydelen
  • Om tiltaket stimulerer økt aktivitet blant bydelens befolkning og fremme folkehelse
  • Om tiltaket fremmer kulturopplevelser for mange
  • Målgruppe(ne) til tiltaket
  • Tidspunkt og sted for aktiviteten

Krav til søknaden

Søknaden skal være skriftlig og undertegnet, og inneholde:

• Beskrivelse av formål og planer for tiltaket.
  • Målgruppen.
  • Tidspunkt og sted for aktiviteten.
  • Budsjett med finansieringsplan. Det skal tydelig fremgå hvilke andre private og/eller offentlige finansieringskilder det er søkt eller mottas tilskudd fra, og beløpsstørrelse.
  • Informasjon om eventuelle medvirkende som mottar offentlig støtte. Økonomisk samhandling skal da redegjøres for.
  • Det må fremkomme hvor mange av organisasjonens medlemmer som har bostedsadresse i bydelen.
  • Informasjon om søker eller medvirke er lokalisert i offentlig subsidierte lokaler.

Retningslinjer for tilskuddet

Mer utfyllende informasjon om tilskuddet og retningslinjer finner du her (PDF 0,1MB).

Tore Gleditsch
E-post: tore.gleditsch@bun.oslo.kommune.no.

Klage

Klagen skal sendes postmottak@bun.oslo.kommune.no innen tre uker fra det tidspunkt du har mottatt svar.