Tilskudd til medlems- og treningsavgift for barn og unge under 18 år

Frist for å søke

Søknadsfristen er 1. april 2017.

Kort om tilskuddet

Tilskuddet skal bidra til at flere barn og unge får delta på viktige fritidsarenaer, uavhengig av foreldrenes inntekt og sosiale situasjon.

Søknaden kan gjelde medlems- og treningsavgift i ulike organisasjoner innenfor idrett, kultur eller andre organiserte aktiviteter for barn og unge (sang, musikk, dans, idrett, teater o.l.).

Kriterier for å søke

Hvem kan søke?

Det er organisasjonen eller laget som søker på vegne av barnet/ungdommen.

Målgruppen er barn og unge under 18 år som er berørt av barnefattigdom og ikke har mulighet til å betale deltageravgift.

Familier som ønsker å benytte tilskuddsordningen, tar direkte kontakt med laget, gruppen eller organisasjonen barnet ønsker å melde seg inn i. Deretter søker organisasjonen eller laget på vegne av barnet/ungdommen.

Anders L. Rugelbak
E-post: anders.rugelbak@bgr.oslo.kommune.no

Søk om tilskudd til medlems- og treningsavgift for barn og unge

• 1Fyll ut søknadsskjema

Merk søknaden "Søknad om tilskudd på medlems- og treningsavgift».

Last ned skjemaet her (ODT 0,1MB).

• 2Send inn søknaden

Send søknaden til anders.rugelbak@bgr.oslo.kommune.no eller per post til Bydel Grorud, Ammerudveien 22, 0958. Søknader som sendes elektronisk uten godkjent signatur må i tillegg sendes signert per post.

• 1Motta svar

De som har søkt vil motta svarbrev med informasjon om tilskuddsbeløp og fakturadresse.

Det er ingen muligheter for å klage på tildelte midler.