Frivillighetsmidler i Bydel Søndre Nordstrand

Bydelsutvalgets frivillighetsmidler i Bydel Søndre Nordstrand

Frist for å søke

Søknadsfristen er 1. mars 2018.

Kriterier for å søke

Tiltaket du søker om skal bidra til å:

• stimulere til frivillig arbeid for bydelens befolkning.
  • styrke deltagelse i kultur og fritidsaktiviteter.
  • gi like muligheter for jenter og gutter.
  • styrke mangfold, felleskapet og gode nabolag.
  • forebygge utenforskap.
  • stimulere til aktiviteter som er tilrettelagt for funksjonshemmede.
  • styrke deltakelse og medvirkning fra grupper som i liten grad er aktive.

Opplæring i egen religion, som dekkes av statstøtten, kan i hovedsak ikke tildeles midler.

Vi anbefaler at du leser gjennom retningslinjer for frivillighetsmidler i Bydel Søndre Nordstrand før du fyller ut søknadsskjema.

Cecilie Coucheron
E-post: cecilie.ueland.coucheron@bsn.oslo.kommune.no

Slik søker du tilskudd til frivillighetsmidler i Bydel Søndre Nordstrand

• 1Last ned søknadsskjema og fyll ut

Søknadsskjema for frivillighetsmidler i Bydel Søndre Nordstrand (DOCX 0,1MB).

• Søknaden skal beskrive hvordan barn og ungdom trekkes aktivt med i planlegging og gjennomføring av tiltaket, prosjektet eller virksomheten.
    • Budsjettet skal omfatte alle kostnader knyttet til finansiering av hele tiltaket/prosjektet og inneholde en fullstendig finansieringsplan.
    • Søknader der det søkes om tilskudd til inventar og utstyr i tillegg til driftsmidler, må også gi en spesifisering av planlagte anskaffelser og kostnader.
    • Du må lagre det utfylte skjemaet på din egen PC hvis du fyller ut skjema elektronisk.
  • 2Send inn søknaden

Søknaden sendes til e-post postmottak@bsn.oslo.kommune.no eller per post til Bydel Søndre Nordstrand, Postboks 180 Holmlia1203 Oslo.

Merk: Søknad Frivillighetsmidler til Cecilie Coucheron, Enhet FFF.

• 1Registrering av søknader

Vi registrerer alle søknader etter hvert som vi mottar dem. Det blir ikke sendt bekreftelse på at søknaden er mottatt. Dersom du er i tvil om søknaden er mottatt, kan du ta kontakt med oss.

• 2Behandling av søknader

Vi behandler alle søknader som vi har mottatt når søknadsfristen har gått ut. Sak om tildeling av frivillighetsmidler blir behandlet i kultur- og oppvekstkomiteen. Møtet er åpent for publikum og starter med åpen halvtime. Orientering om hvilket møte saken skal opp i vil komme i bekreftelse på mottatt søknad som blir sendt ut.

• 3Motta svar

Alle søkere blir tilskrevet når komiteens vedtak er fattet. Oversikt over hvilke søkere som får tildelt frivillighetsmidler publseres i protokollen for møtet.

• 4Utbetaling av penger

Søkere som får tildelt frivillighetsmidler, får utbetalt pengene når vedtak er fattet.

• 5Send inn rapport og regnskap

Søker som er tildelt midler, skal sende rapport og regnskap som dokumenterer hvordan midlene er benyttet innen tre måneder etter at tiltaket er gjennomført.

Klage

Dersom du får avslag på din søknad om tildeling av midler, kan du klage. Klagen sendes til Bydel Søndre Nordstrand. Klagefrist er 3 uker fra du mottar brev fra bydelen.