Til innhold

Uranienborg skole – Vi oppgraderer og bygger ny flerbrukshall

Nettstedet vil være utilgjengelig i ca 30 minutter fredag 23. februar i perioden mellom klokken 20:00 og 24:00 på grunn av planlagt vedlikehold. Vi beklager om dette er en ulempe for deg. 

 

This site will be unavailable for about 30 minutes between the hours of 20:00 and 24:00 Friday 23 February due to scheduled maintenance. We hope this is not inconvenient for you. 

Uranienborg skole – Vi oppgraderer og bygger ny flerbrukshall

Uranienborg skole skal utvides med en klasserekke og en delvis nedgravd flerbrukshall.

Hva skal vi gjøre?

Uranienborg skole skal utvides med en klasserekke fra 1.-10.trinn og en delvis nedgravd flerbrukshall under bakken på Nordal Rolfsens Plass. 

Flerbrukshallen

Undervisningsbygg og Veidekke har signert kontrakt på utbygging av nye Uranienborg flerbrukshall. Kontrakten har en samlet verdi på 112 millioner inkl. mva.

Uranienborg skole får en flerbrukshall som skal ligge midt mellom skolen og kirken Uranienborg.

Det blir en tredelt hall med en spilleflate på 20 x 32 meter med tilhørende garderobefasiliteter. Parken over hallen er bevaringsverdig, og skal tilbakestilles etter at flerbrukshallen er ferdigstilt.

Når er skolen ferdig?

Byggearbeidene igangsettes allerede i sommer. Både skolen og den underjordiske flerbrukshallen på Uranienborg skal stå klar til bruk sommeren 2019. 

Hvem er ansvarlig?

Undervisningsbygg er byggherre.

Utdanningsetaten er bestiller.

Gå til skolens egen side

Uranienborg skole ligger i Briskebyveien 70259 Oslo, i Bydel Frogner