Til innhold
Bilfritt byliv

OsloByliv-konferansen: Hvordan skape en levende by?

Arrangementsinformasjon

Dato

Fredag 30. august

Tid

08:00-16:00

Sted

Sentrum scene

Om aktiviteten

30. august inviterer vi til OsloByliv-konferansen. Eksperter fra både inn- og utland kommer til Sentrum Scene for å inspirere, diskutere og fortelle om hvordan man skaper en levende by.

Konferansen er delt opp i fire bolker: offentlige byrom, paradigmeskifter, mobilitet og midlertidighet. På listen over talere har vi blant annet med oss Gil Peñalosa, Cara Courage og Alfredo Brillembourg.

Arrangementet er i regi av Oslo Kommune ved Program bilfritt byliv.

Talere

Portrettbilde Gil Peñalosa

Gil Peñalosa

Gil (Guillermo) Penalosa er lidenskapelig opptatt av å skape byer for alle mennesker. Han har inspirert og jobbet med beslutningstakere i mer enn 350 forskjellige byer for å skape levende byer hvor alle mennesker kan leve bedre, uansett alder, kjønn, evne eller sosioøkonomisk eller etnisk status.
Portrettbilde Cara Courage

Cara Courage

Har en doktorgrad i placemaking, jobber for Tate i London som kurator og prosjektleder med stedsutvikling, kunst og design. Hennes bok Arts in Place: the arts, the urban and social practice ble utgitt i 2017 av Routledge. Courage tror på kunstens rolle i samfunnet, beboere som eksperter over stedene de bor, og deres rett til å påvirke hvordan steder skal utvikles og styres.

Portrettbilde Alfredo Brillembourg

Alfredo Brillembourg

Begynte egen arkitekturpraksis i Caracas, Venezuela, kalt Urban-Think Tank (U-TT). Brillembourg har jobbet på tvers av mange disipliner med byer som gjennomgår rask urbanisering, og vært involvert i arbeid med uformelle bosetninger i Latin-Amerika. Han har undervist ved Columbia universitet siden 2007, og er professor ved ETH i Zurich.

Portrettbilde Petter Schjerven

Petter Schjerven

Petter Schjerven er dagens konferansierer og vil lede oss gjennom konferansen med sine levendegjorte betraktninger og muntre og folkelige personlighet.

Pris og påmelding

Påmelding:

Meld deg på konferansen