Til innhold
Rådhuset

Europeisk mobilitetsuke

Tid og sted

Dato

Mandag 16. september - søndag 22. september

Tid

Hele dagen

Sted

Rådhusplassen 1, 0037 OSLO
Har du behov for assistanse? Kontakte vaktsentralen på telefon 23 46 18 07.

Om aktiviteten

EUROPEISKMOBILITETSUKE 2019 har hovedbudskapet "Aktiv transport".

Europeisk mobilitetsuke har som mål å synliggjøre hvordan du kan reise mer miljøvennlig, samtidig som du dekker transportbehovet ditt. I 2019 er hovedbudskapet for Mobilitetsuka at kan reise effektivt og trygt med aktiv transport.

Kroppene våre er ment for bevegelse, men mange av oss sliter med å finne tid til å være aktive i løpet av dagen. Kanskje vi tror at de fleste av rutinene våre består av å sette seg stille: i trafikk, ved bord, eller foran en skjerm. Men hva om vi kunne integrere trening i hverdagen og spare penger på samme tid?

EUROPEISKEMOBILITETSUKE 2019 fokuserer på aktiv transport, sikkerhet for dem som går og sykler, og fordelene det kan ha for vår helse, vårt miljø, og vår bankkonto!

Aktive transportformer, som å gå og sykle, er miljøvennlig og bidrar til å holde våre hjerter og legemer sunne. Byer og tettsteder som prioriterer aktiv transport istedenfor bilbruk, oppfattes også som mer attraktive på grunn av mindre trengsel og bedre livskvalitet. Så, hvorfor ikke bli med oss i September?

For mer informasjon, besøk:

www.mobilityweek.eu/theme-2019