Til innhold

Invitasjon til dialogmøte for foreldre med tema utenforskap og ekskludering

Arrangementsinformasjon

Dato

Onsdag 29. november

Tid

18:00-20:45

Sted

Slemdalsveien 15, 0369 OSLO
Dialogmøtet holdes på Chateau Neuf

Om aktiviteten

SaLTo i Oslo vest regionen inviterer til dialogmøte om utenforskap og ekskludering. SaLTo er samarbeidsmodellen til Oslo kommune og Oslo politidistrikt for å forebygge kriminalitet og rusmisbruk blant barn og unge.

Om temaet

Kan våre holdninger til andre mennesker og hvordan vi håndterer de som er annerledes påvirke våre barn og unge? Kan negative og uønskede holdninger fra voksenverdenen materialisere seg i hatefulle ytringer og holdninger, og resultere i ekskludering av enkeltindivid og grupper i det virkelige liv og på nettet?

- Vi ønsker å gi foreldre kunnskap om hva utenforskap og ekskludering er, og hvordan vi som voksne kan møte barn og unge som føler seg utenfor. Målet er at foreldre skal føle seg motivert til handling, sier Sara Kløverød Adolphson, SaLTo-koordinator i Bydel Ullern.

Sammen med SaLTo-koordinator Isabel Mühleisen Ojo i Vestre Aker, Pia Morønning Fossum i Nordre Aker og Isabel Espinoza i Frogner er hun ansvarlig for foreldredialogen. Temakvelden er en av tre fagdager i regi av SaLTo Oslo vest med utenforskap og ekskludering som tema. De to andre målgruppene er fagansatte i bydelene og ungdom.

Fagpanel

SaLTo har invitert fagpersoner med ulik bakgrunn for å belyse utenforskap og ekskludering:

  • Barnevernspedagog, forfatter/illustratør og artist Touraj Keshtkar- bedre kjent som Tooji
  • Pia M. Fossum, SaLTo- koordinator i Bydel Nordre Aker
  • Førsteamanuensis ved Høgskolen i Sørøst-Norge Moses Deyegbe Kuvoame
  • Ragnhild Jansen ved Barnevakten.no
  • Politiet

Les mer om fagpanelet (PDF 306KB)

Målgruppe

Foreldre og pårørende til barn fra 6. klasse på barneskolen til 3. klasse på videregående skole.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål til tema eller arrangementet, ta kontakt med SaLTo-koordinator i Bydel Ullern sara.adolphson@bun.oslo.kommune.no / 95298326 eller SaLTo-koordinator i Bydel Vestre Aker  isabel.ojo@bva.oslo.kommune.no / 951 50 020.

Pris og påmelding

Påmelding:

Meld deg på dialogmøtet