Til innhold

Frokostmøte: Digital byggesøknad for fagfolk

Arrangementsinformasjon

Dato

Torsdag 3. mai

Tid

08:00-11:30

Sted

Vahls gate 1, 0187 OSLO

Om aktiviteten

Oslo kommune har utviklet en digital byggesøknad for fagfolk. Hvordan fungerer den digitale byggesøknaden og hvorfor skal du bruke den? Vi inviterer til frokostmøte hvor du får mer informasjon og veiledning.

Program

08:00-08:30 Registrering og frokost
08:30-08:40 Velkommen, ved avdelingsdirektør Per-Arne Horne
08:40-09:30 Presentasjon av den digitale byggesøknaden, ved prosjektleder Eirik Winnberg
09:30-11:30 Veiledning i den digitale byggesøknaden

Praktisk informasjon

Vi ønsker å gi deg en veiledning i den digitale byggesøknaden. Vi vil dele inn i mindre grupper hvor vi gir en veiledning i det du har behov for. Du kan enten få en generell innføring i den digitale byggesøknadsløsningen. Da vil du få tildelt en testbruker som du kan bruke. Eller du kan ta med en egen byggesak som du enten har startet eller vil starte på, og at vi bruker denne i veiledningen av den digitale byggesøknaden. 

Vi har et begrenset antall datamaskiner å bruke i veiledningen, så det er fint om du har mulighet til å ta med egen pc. 

Om den digitale byggesøknaden

I den digitale byggesøknaden kan du søke om rammetillatelse for småhus, påbygg, tilbygg, fasadeendring, bruksendring, balkong og loft. 

Alle spørsmålene i den digitale rammesøknaden er tilpasset eiendommen du skal bygge på. Vi fyller automatisk inn alle eiendomsopplysninger og planer, og gir deg relevante spørsmål for søknaden din. Du får nyttig veiledning og en raskere fordeling av søknaden din til saksbehandler. 

Du kan også bruke den digitale byggesøknaden for å søke om igangsettingstillatelse, endringstillatelse, midlertidig brukstillatelse og ferdigattest. 

Her finner du mer om digital byggesøknad for fagfolk. 

Bedriftsbesøk

Kan du ikke delta på frokostmøtet, men ønsker en presentasjon og veiledning i den digitale byggesøknaden? Vi kommer gjerne på et besøk til bedriften din. Ta kontakt på e-post digitaletjenester@pbe.oslo.kommune.no
 

Pris og påmelding

Påmeldingsfrist:

Torsdag 26. april

Påmelding:

Meld deg på frokostmøtet 3.mai.

Det er begrenset antall plasser.