Vi søker driver til Gressholmen kro!

Vi ønsker sommerservering på Gressholmen kro – og søker etter en virksomhet som kan drive stedet fra sommeren 2017.

Gressholmen kro

Oslo kommune, ved Eiendoms- og byfornyelsesetaten, ønsker sommerservering på Gressholmen kro – og søker etter en virksomhet som kan drive stedet fra sommeren 2017.

Snart ferdig pusset opp

Gressholmen kro er snart ferdig oppusset og har blant annet fått nytt kjøkken som oppfyller alle krav til næringskjøkken.

Arbeidet med å etablere vanntilførsel til Gressholmen kro pågår nå og ferdigstilles etter planen til sommersesongen 2017.

Ønsker god atmosfære

Vi ønsker en driver/leietaker som kan gi publikum et godt serveringstilbud i en hyggelig atmosfære. Oslo kommune ønsker en solid og motivert driver av Gressholmen kro.

For Oslo kommune er det viktig at Gressholmen kro holder åpent for publikum og bygger opp et driftskonsept med publikumsvennlig profil, basert på beliggenheten til Gressholmen kro.

Vi ønsker en driver som kan tilby variert og god servering til alle besøkende på Gressholmen. Kroen skal være et sted hvor besøkende skal kunne kjøpe forfriskninger og enkle retter av god kvalitet, som kan tas med, eller nytes på stedet.

Bestill prospekt

Befaring

Vi arrangerte befaring på Gressholmen kro torsdag 2. februar 2017.

Frist

Søknad med driftskonsept og etterspurt dokumentasjon sendes innen mandag 20. februar kl. 15.00 til: