Midlertidig utleie av ledige lokaler i Myntgata 2-kvartalet

Eiendoms- og byfornyelsesetaten leier ut midlertidig ledige lokaler i bygg 30/Artilleristallen og bygg 32/Kavalleristallen.

Myntgata 2-kvartalet

• Oslo kommune kjøpte eiendommen i 2017 fra Forsvarsbygg.
  • Eiendommen består av fem bygninger som omkranser et felles gårdsrom.
  • I påvente av fremtidig utvikling leies ledige lokaler ut midlertidig.

Vi ønsker primært å leie ut til gründerbedrifter, start-ups, kulturaktører og andre som kan bidra til økt aktivitet i området, samt bidra positivt til det lokale miljøet.

Bygg 30 /Artilleristallen i Myntgata 2-kvartalet

Myntgata 2-kvartalet er omkranset av Kontraskjæret i vest, Rådhusgata i nord, Nedre Slottsgate i øst og Myntgata i sør. Kvartalet ligger sentralt til ved Akershus festning i Kvadraturen.

Prospekt

Last ned prospekt fra Finn-annonsen.

Visning

Vi arrangerer to visninger:

Tirsdag 22. mai kl. 15:00-18:00

Tirsdag 29. mai kl. 15:00-18:00

Alle som ønsker å delta på visning må melde seg på en av dagene til: postmottak@eby.oslo.kommune.no.

Vi anbefaler at du laster ned prospektet fra Finn-annonsen og tar det med deg på visningen.

Søknad

For å bli vurdert som leietaker må du sende inn søknad og fylle ut et eget interesseskjema. Mer informasjon om søknad finner du i prospektet.

Søknadsfrist: 5. juni 2018.

Søknad om leie av ledige lokaler i Myntgata 2-kvartalet sendes til: