Ekeberg Hovedgård til leie!

Eiendoms- og byfornyelsesetaten leier ut Ekeberg Hovedgård. Eiendommen egner seg til kontor og forsamlingslokale.

Ekeberg Hovedgård er et totalrehabilitert verneverdig trehus i to etasjer som egner seg til kontor og forsamlingslokale, for eksempel til mindre kurs, seminarer og lignende.

Bygget har flere disponible rom av ulik størrelse som defineres som stuer, rom, kjøkken, svalgang og toaletter med eller uten dusj.

Ekeberg Hovedgård

Ekeberg Hovedgård er en laftet tømmerbygning i to etasjer med utvendig panel og svalgang i begge etasjer. Byggets to etasjer er på ca. 300 m2.

I tillegg har huset uinnredet kjeller og loft, men disse arealene er ikke tilgjengelig for leietaker og er derfor ikke medregnet som en del av utleiearealet.

Eiendommen ligger sentralt og flott til på Ekebergsletta, innenfor bommen til Ekeberg camping.

Prospekt

Last ned prospekt fra Finn-annonsen.

Leie

Årsleien er 270 000,- I tillegg må leietaker dekke alle kostnader tilknyttet eiendommen som kommunale avgifter, strøm, vaktmestertjenester til eget bruk, snøbrøyting til eiendommen m.m.

Visning

Vi har visning av eiendommen onsdag 24. september 2018 kl. 17:00-18:00.
Adresse: Ekebergveien 65, 1181 Oslo.

For å bli vurdert som leietaker bør interesserte søkere delta på visningen. På visningen vil Eiendoms- og byfornyelsesetaten besvare alle spørsmål knyttet til eiendommen og utleie.

Søknad

Søkere som ønsker å leie eiendommen må sende en utfyllende søknad som svarer til ønsket bruk av eiendommen: kontor og forsamlingslokale.

Søknadsfrist: 8. november 2018

Søknad om leie av Ekeberg Hovedgård sendes til:

• Eiendoms- og byfornyelsesetaten
  • Postboks 491 Sentrum, 0105 Oslo