Utdanningsetaten

Pressekontakter i Utdanningsetaten

Send SMS dersom du ikke får svar, så skal vi forsøke å hjelpe deg selv om vi er i møter.

Logging av mediehenvendelser

Mediehenvendelser til Utdanningsetaten blir logget i datasystemet CIM. Vi logger dato, medium, fornavn og etternavn på journalist, mobilnummer og e-postadresse, samt hva henvendelsen gjelder og eventuell e-postutveksling. Dette lagres slik at vi har oversikt over oppfølgingen av din henvendelse. Opplysningene blir kun brukt internt i Kommunikasjonenheten og opplysningene utleveres eller deles ikke med noen andre. Vi sletter opplysningene i CIM etter tre år.

Dersom du ikke ønsker at kontaktinformasjonen din og henvendelsen din skal logges, eller du ønsker at vi skal slette opplysninger fra tidligere henvendelser, gi oss beskjed på e-post til: liv.dalen.tennoe@ude.oslo.kommune.no

Pressekontakter

Trine Lie Larsen