Bydel Østensjø

Sommerjobb for ungdom i Bydel Østensjø

Sommerjobbene er for deg mellom 16 og 19 år som bor i Bydel Østensjø, og som har vanskeligheter med å skaffe jobb på egenhånd. Du kan få jobb i to uker, som tilsvarer cirka 70 timer.

Som arbeidstaker må du skrive kontrakt og får attest etter endt arbeid. Vi krever oppmøte til riktig tid, god oppførsel og vanlige regler som ellers gjelder i arbeidslivet.

Arbeidsoppgaver kan være renhold, aktiviteter for eldre, maling, fjerning av avfall, vaktmestertjenester, vedlikehold av bydelens parker, gårdsarbeid, gartnerarbeid, lek og tilsyn med barn, kantine, restaurant og varepåfylling i butikk.

Søknadsfrist er 15. mai.
Aktuelle søkere blir kontaktet for intervju i mai/juni.

Skattekort

Får du jobb må du levere skattekort eller frikort før du starter å jobbe. Har du flere arbeidsgivere må du dele skattekortet ditt mellom flere arbeidsgivere. Ta kontakt med Skatteetaten for mer informasjon.

Send inn søknad

Last ned søknadsskjemaet for å søke på sommerjobben her (PDF 0,1MB).

Send søknaden til:

eller til adressen: