Kulturskolen kommer til Voldsløkka

Voldsløkka skole og kulturstasjon åpner 21. august 2023! Der skal det syde og koke i ulike kunst og kultur-uttrykk for barn, unge og voksne når Oslo kulturskole åpner sin største kulturstasjon hittil.

I flotte, totalrehabiliterte og ærverdige Christiania Monier & Cementfabrikks lokaler fra 1918 skal tilbudene gjenspeile at kulturskolen både er en tradisjonsbærer og en nyskapende institusjon som fanger opp barn og unges egne tanker og ideer.

Nye tilbud vi starter opp er blant annet musikkproduksjon, gaming, redesign, dansestiler som house og locking, samt eget ungdomssymfoniorkester. I tillegg blir det et bredt undervisningstilbud innen våre allerede etablerte kurs i dans, teater, musikkteater, musikk og visuell kunst.

Undervisningen starter 28. august. Fra oktober satser vi på å ha på plass seniortilbud i flere av kunstfagene.

Meld deg på allerede nå

Dans

Se timeplanen, klikk på fag og søk!

Gaming

Er du en gamer? Enten du vil lære å strømme, forbedre dine e-sportsferdigheter, lage dine egne spill eller utforske rollespill og cosplay, finnes det et hav av muligheter. I det nye gamingfaget i Oslo kulturskole kan du bli bedre i det du er aller mest interessert i. Les mer om faget.
Søk her!

Teater

Se timeplanen, klikk på fag og søk!

Visuell kunst

Se timeplanen, klikk på fag og søk!

Musikk

Mandager:

Tirsdager:

Onsdager:

Torsdager

Fredager:

Lørdager:

Finn kulturskoletilbud i nærheten av deg: Filtrer på bydel, kulturstasjon eller fagtype