Kulturkarusell på Manglerud

Velkommen til gratis Kulturkarusell på Manglerud kulturstasjon, lørdag 24. august!

Påmelding

Om aktiviteten

Her kan foreldre og barn komme sammen til en spennende opplevelse i danselek, musikklek, kunstverksted, teaterlek eller musikk i livets begynnelse.

Velg mellom en eller flere av aktivitetene under. Hver aktivitet varer i 45 minutter i tidsrommet mellom kl. 10:00 og 13:00. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Alle barn må komme i følge med en voksen som også deltar i aktiviteten.

Danselek (4–7 år)

Her blir dere kjent med dans gjennom fantasifull lek og bevegelse. Pedagogen bruker forskjellig musikk som inspirerer barnas kreativitet og danseglede.

Musikklek (4–7 år)

Dere får oppleve musikk gjennom bruk av stemme, kropp og spill på instrumenter som rytmeegg, klangstaver mm. Vi synger og leker oss med musikken. Foresatte er medvirkende sammen med barna i de ulike aktivitetene.

Kunstverksted (4–7 år)

Vi snakker om ansiktet vårt. Hvor mange øyne har vi? Hvor er nesen? Vi bruker pastellkritt til å tegne det. Oppgaven handler om å utvikle fargeglede og kreativitet.

Musikk i livets begynnelse (0–3 år)

Kom og syng og dans med babyen din! Tilbudet er for alle som vil ha en musikalsk sansestund med babyen sin. Syng med den stemmen du har. Babyen din elsker det!

Teaterlek (4–7 år)

Velkommen til en hyggelig stund der foreldre og barn bruker fantasien, kroppen og stemmen når vi gjør øvelser og leker sammen. Vi synger, danser og later som vi er andre enn oss selv.

Detaljer

Pris

Gratis

Påmeldingsfrist og opptak

Påmeldingsfrist er 10. august. Opptak og informasjon om plass kommer etter påmeldingsfristen er utløpt

Undervisningssteder

  • Manglerud kulturstasjon