Kulturelt boblebad: Verdens beste historie!

Har du fantasi og er glad i å leke? Kom og hjelp de glemske klovnene, Iveranna og Vidar, med å fortelle Verdens beste historie!

Påmelding

Verdens beste historie!

Dette er en teaterforestilling med klovnene Iveranna og Vidar – to svært profesjonelle historiefortellere, som reiser rundt og forteller verdens aller beste historie. Men de har ikke kommet lenger enn «det var en gang…» før det sier stopp. De har rett og slett glemt historien! Om det bare var noen fantasifulle barn i nærheten som kunne hjulpet de med å fylle hullene i historien og sammen lage Verdens beste historie!

Barn mellom fire og åtte år kan ta med sine foresatte og oppleve denne lekne og interaktive forestillingen. I forkant vil det være en workshop på rundt 30 minutter hvor vi leker oss med hvordan man på teater kan gjøre fantasien virkelig!

Forestillingen er laget av «Sprengt Teater» og teamet bak er Fride Snipsøyr Holøs, Kristoffer Nicolaysen og Trine Flinder.

Hva er kulturelt boblebad?

Kulturelt boblebad er en serie eventer på Manglerud kulturstasjon hvor barn mellom fire og åtte år kan komme sammen med en voksen for en spennende felles opplevelse med andre. Dagen starter med en økt der alle, både voksne og barn, deltar i felles øvelser og leker. Så blir det en pause og deretter får alle en kunstnerisk opplevelse i form av en forestilling.

Detaljer

Alder

For barn fra 4 til 8 år. Sammen med én voksen

Pris

Gratis

Varighet

  • Lørdag 25. mars kl. 12 til 14
  • Lørdag 20. mai kl. 12 til 14

Sted

Manglerud kulturstasjon

Undervisningssteder

Det er ikke oppgitt et undervisningssted for dette kurset. Kontakt Kulturskolen for mer informasjon.