Kulturelt boblebad: Nils & Magga og mysteriet på vidda

Velkommen til skoleårets første kulturelle boblebad på Manglerud, lørdag 14. oktober.

Om forestillingen

Forestillingen handler om Nils og Magga, to karakterer fra Terje T. Wollmanns første tegneserie. Den gir oss et glimt av deres travle liv omgitt av både den kvenske og den samiske kulturen. Handlingen tar virkelig av når onkelen deres kommer på besøk, med bilkjøring, godteriutdeling og spennende historier. Dette danner grunnlaget for barnas livlige fantasi, og plutselig befinner vi oss midt ute på vidda, med et mysterium som bare kan løses med hjelp fra publikum.

Det som gjør forestillingen unik, er at den integrerer tegneserier som en egen måte å fortelle historien på, i tillegg til lek og improvisasjonsteater.

Forestillingen er på norsk, men inneholder også noen kvenske og samiske ord og uttrykk. Gjennom lydeffekter, videoklipp og skuespillernes opptreden på scenen får publikum en engasjerende opplevelse som varer omtrent 40 minutter.

«Nils & Magga» er en helt ny produksjon som er resultatet av et samarbeid mellom tegneserieskaperen, musikeren og skuespilleren Terje T. Wollmann, skuespillerene Olav Kåre Dønheim og Marianne Kristoffersen.

Detaljer

Alder

1.–5. trinn. Barn må komme i følge med en voksen.

Billetter

Koster 50,– for barn og voksne og kjøpes på TicketCo:

Skuespillere

Marianne Kristoffersen Olav Kåre Dønheim og Terje T. Wollmann

Sted

Manglerud kulturstasjon