Art Camp 2023

Oslo kulturskole arrangerer Art Camp for barn i sommerferien på kulturstasjonene på Schous og Grønland.

Påmelding

Påmelding er bindende.

Schous kulturstasjon

Dans

Dette er kurset for deg som elsker å danse! Du lærer nye dansestiler og danser sammen med våre dyktige pedagoger. Dette kurset passer både for deg som har danset en del og for deg som aldri har danset før. Vi tilpasser innhold og gruppeinndelinger slik at alle opplever mestring og danseglede. Timene vil bestå av blant annet hip hop, jazz, samtidsdans og kreative timer hvor vi lager danser sammen. Dere lærer en fellesdans, ser dansefilm, og har en avsluttende visning på fredag. Bli med på en drømmeuke med dans!

 • Schous kulturstasjon: Mandag 26. – fredag 30. juni, kl. 9:00–15:15 (9–12 år)
 • Pris: 1500,– for hele uken

Teater

Vil du spille teater en hel uke til ende, få nye venner og lære masse nytt? På Art Camp Teater vil du garantert gjøre noe du ikke har gjort før. Du vil bli kastet utpå scenen for å improvisere og lage skuespill sammen med gruppen. Vår erfarne teaterpedagog Jannicke Teige, vil gi deg muligheten til å spille nye roller hver dag.

 • Schous kulturstasjon: Mandag 26. – fredag 30. juni, kl. 9:00–15:00 (9–12 år)
 • Schous kulturstasjon: Mandag 3. – fredag 7. juli kl. 9:00–15:00 (9–12 år)
 • Pris: 1500,– pr. uke

Maleri

Vil du være med på å lage et storslått veggmaleri inspirert av street art? I løpet av kurset vil du få tildelt ditt eget lerret, som vil bli en del av det store veggbildet når det er ferdigstilt. Du vil få mulighet til å utforske ulike teknikker og stiler som er brukt innenfor gatekunsten, og lære hvordan du kan uttrykke deg selv på en kreativ og original måte. Vi vil ta for oss farger, former, mønstre og symbolikk, samt jobbe med en rekke materialer og teknikker. Eli Skomsø og Vilde Vegem vil være dine lærere gjennom denne uken.

 • Schous kulturstasjon: Mandag 26.– fredag 30. juni, kl. 9:00–15:00 (9–12 år)
 • Pris: 1500,– pr. uke, inkludert materialer

Kunstverksted

På dette verkstedet, som vi har kalt «Drømmestedet», holder vi på med tegning, maling, collage, assemblasje og lager en titteboks som representerer ditt drømmested. Er det på bunnen av havet, ved vannet på land, i jungelen, en magisk hage eller oppe i et tre? Vi jobber med tegning, farge og form og har fokus på den kreative prosessen.

 • Schous kulturstasjon: Mandag 3.–7. juli, 9:00–14:00 (9–12 år)
 • Pris: 1500,– pr. uke, inkludert materialer

Tegnekurs

På dette kurset får du muligheten til å eksperimentere med ulike måter å tegne på, forskjellige tegneredskaper og teknikker. Vi fokuserer på å jobbe med linjer, former og farger, og utforsker forskjellige tilnærminger og måter å utføre tegning på. Vi utfordrer konseptet med hva tegning kan være, og tar en nærmere titt på moderne kunstnere som bruker tegning som et uttrykksmiddel i dag. Under kurset vil vi veksle mellom å være inne og ute, og i løpet av uken tar vi også turen til et kunstgalleri for å få inspirasjon.

 • Schous kulturstasjon: Mandag 3.–7. juli, 9:00–14:00 (fra 10 år)
 • Pris: 1500,– pr. uke, inkludert materialer

Grønland kulturstasjon

I samarbeid med Interkulturelt Museum, tilbyr vi spennende aktiviteter på Grønland kulturstasjon. Her får du være kreativ, spille instrumenter og bli kjent med andre barn.

Silketrykk og musikkverksted

En spennende og lærerik dag hvor du får prøve silketrykk og ulike musikkaktiviteter.

 • Grønland kulturstasjon: Fredag 23. juni, kl. 9:00–14:00 (9–12 år)
 • Pris: Gratis

Musikkverksted

Mange morsome musikkaktiviteter i en hel uke, blant annet DJ-skole, trommeverksted og ukuleleorkester.

 • Grønland kulturstasjon: Mandag 26. juni–fredag 30. juni, kl. 9:00–14:00 (9–12 år)
 • Pris: Gratis

Undervisningssteder

Det er ikke oppgitt et undervisningssted for dette kurset. Kontakt Kulturskolen for mer informasjon.