Art Camp i høstferien

Vi feirer åpningen av vår nye kulturstasjon på Manglerud bad og aktivitetshus med gratis Art Camp for barn og unge i høstferien!

Søk om plass!

Påmelding er bindende.

Teater og nysirkus

Kurset er fullt

Alder: 3.–7. trinn

Bli med på tre dager med teater, nysirkus og kunst i høstferien. Dette er en liten smaksprøve på det høsten har å tilby på Manglerud kulturstasjon. Her vil du vil du møte nye mennesker, lære å lage dine egne sjongleringsballer, samt ha mye lek og moro med teater og nysirkus! La kreativiteten slippe fri! På onsdag blir det en liten visning for venner og familie.

  • Mandag 3. til onsdag 5. oktober kl. 09:00–15:00

Musikkteater fordypning

Alder: 7. trinn–3. vgs

Liker du musikal? Har du erfaring fra sang, dans og teater? Bli med på workshop i musikkteater fordypning! På denne workshopen får du jobbe sammen med andre i et ensemble når vi innstuderer et helt musikalnummer fra en kjent musikal. I tillegg til mye sang, dans og spill blir det fokus på sosiale aktiviteter. Vi avslutter workshopen med film og popcorn i black boxen.

  • Lørdag 1. oktober kl. 12.00–16.00 og søndag 2. oktober kl. 12.00–18.00

Teater for ungdom

Alder: 7. trinn–3. vgs

Improvisasjon. Lek. Teater. Dette er tre stikkord for høstferiekurset vårt. Over to dager får du en introduksjon til hva teaterfaget har å tilby. Her trenger du ingen forkunnskaper om teater. Kom som du er, slipp fantasien løs og ha det gøy!

  • Mandag 3. og tirsdag 4. oktober, kl. 16.00–19.00

Dans

Alder: 5.–7. trinn

Kom og bli kjent med dansesalen og tilbudet vårt! På dette kurset får du undervisning i hip hop, jazz/samtidsdans og break. Uken blir fylt med dansetimer og andre morsomme danseaktiviteter, og du blir kjent med andre fra nærmiljøet.

  • Mandag 3. til torsdag 6. oktober, kl. 09:00–15:00

Tegning

Alder: 5.–7. trinn.

Hvis du skal være hjemme i høstferien og liker å tegne, kan du bli med på tegnekurs i vårt nye atelier! Vi tilbyr et tre dagers tegnekurs i våre nye lokaler. Her vil du lære om temaer som lys/skygge, perspektiv, kontraster og fri tegning. Vi har plass til 12 elever, så meld deg på før det blir fullt!

  • Mandag 3. til onsdag 5. oktober, kl. 10.00–15.00

Kontakt kulturskolen

Beliggenhet

Vår kulturstasjon ligger i andre etasje i Manglerud bad og aktivitetshus i Plogveien 22. Reis kollektivt med t-bane 1 eller 4, eller buss 23 til Manglerud. Du kan også ta buss 78A til Manglerud skole.

Har du spørsmål?

kulturskolen@kul.oslo.kommune.no

22 05 77 70