Til innhold
Frivillighetskonferansen

Oslo kommunes frivillighetskonferanse 2019

Arrangementsinformasjon

Dato

Tirsdag 8. oktober

Tid

15:30-20:30

Sted

Trondheimsveien 2, 0560 OSLO

Om aktiviteten

Hold av datoen for årets konferanse! 

Vi inviterer alle frivillige aktører og ansatte i Oslo kommune til å delta på årets frivillighetskonferanse. Den finner sted på Riksscenen og Popsenteret tirsdag 8. oktober fra kl. 15:30 til kl. 20:30. 

I år blir det også ekstra stas da konferansen er arena for utdelingen av Oslo kommunes frivillighetspris som deles ut for aller første gang. Kjenner du noen som bør nomineres til en slik pris?

Les mer om prisen og send inn din nominasjon her.

Konferansen er en årlig møteplass for frivillig og kommunal sektor hvor ulike felles tema kan belyses og drøftes. Konferansen er en oppfølging av kommunens frivillighetsmelding og tema for årets møte er motivasjon og rekruttering.

Byråd for kultur, idrett og frivillighet åpner arrangementet, før et innholdsrikt program følger. Gjennom en kombinasjon av plenumsinnlegg og parallellsesjoner vil muligheter og utfordringer belyses, gode eksempler løftes frem og erfaringer deles mellom ulike deler av frivillig sektor fra  inn- og utland. Det vil også bli satt av tid til diskusjon og samtale mellom kommunale aktører og frivillig sektor, og det åpnes for spørsmål og tilbakemeldinger fra salen.  

Program og påmeldingsskjema publiseres i august.

Kontakt

Åshild Andrea Brekke
E-post: ashild.brekke@kul.oslo.kommune.no