Østensjø ferieklubb

Kontakt

Besøksadresse

Bølerlia 3 A, 0691 OSLO

Østensjø ferieklubb

Ferieklubben er et tilbud for 4.-7. klassinger som går på skole eller bor i Bydel Østensjø.

Vi drar på dagsturer til spennende steder hver dag i ukene 26, 32 og 33. Turene går til badeland, museer, trampolinepark, skogen og mye mer. Det blir mye bading og grilling, i tillegg til morsomme aktiviteter.

Last ned hele programmet for mer informasjon om de ulike turene (PDF 0,8MB)

Hvordan blir vi med og hva koster det?

Du må melde seg på hver enkelt tur, og det koster penger å være med. Det finnes støtteordninger for dem som har behov for hjelp til å dekke egenandelen.

Last ned påmeldingsskjema (PDF 0,1MB)

Du melder deg på til Bøler fritidsklubb, Bølerlia 3A (ved Bølerbadet).

  • Onsdag 5. juni klokken 16:00-19:00
  • Torsdag 6. juni kl. 16:00-19:00

Du må betale for turene samtidig som du melder deg på. Du kan betale kontant eller med vipps. Prisene finner du i programmet.

Hvor og når skal vi møte?

Oppmøte er klokken 09:00 og hjemkomst er klokken 16:00 på Bøler alle dager, hvis ikke noe annet er spesifisert. Noen turer har andre oppmøte- og ankomsttider, så sjekk hver tur nøye.

Barn som kommer før klokken 09:00 må vente ute til turen starter. Vi kan ikke vente på barn som kommer for sent, så møt presis.

Gi beskjed på SMS hvis barnet ditt likevel ikke kan komme på telefon: 950 13 414

Praktisk informasjon og regler

Bruker barnet ditt medisiner?

Du må gi beskjed hvis barnet ditt bruker medisin eller lider av en sykdom vi må ta hensyn til.

Funksjonsnedsettelser

De som trenger ekstra assistanse må ha med det på ferieklubben. Gi beskjed om dette ved påmelding.

Mobiltelefon

Det er ikke forbud mot å ha med mobiltelefoner, men barna må selv må ta ansvar for alle verdisaker

Aviser og sosiale medier

Noen ganger ønsker avisen å skrive om oss, eller vi ønsker å vise frem tilbudet vårt på sosiale medier. Kryss av på påmeldingsskjema hvis dere ikke ønsker at barna skal være med på dette.

Spesielle avtaler om henting eller hjemkomst

Ved avtaler om å bli med venner hjem eller å gå av på andre holdeplasser enn Bøler må dere gi beskjed på SMS til telefon: 950 13 414.

Lommepenger

Foresatte velger selv om barna skal ha med lommepenger, men det er ikke nødvendig. Hvis barna ønsker å bruke skap på badene må de ha med en 10-er til dette.

Alltid i sekken

Vi skal bade mye, så badetøy og håndkle må alltid med. Husk også vannflaske og matpakke hver dag. Ha alltid med regnjakke og ekstra genser i tilfelle dårlig vær. Vi tar med grillmat til alle på turene merket med grilling, men ha et par skiver i sekken i tilfelle regn.

Vi passer på barna deres

Under turene deler vi barna inn i grupper med en voksen som kontaktperson. Kontaktpersonen forteller alltid barna hvor hun eller han er. I tillegg skal barna vite hvor "basen" er, der de alltid vil treffe en voksen.

På Tusenfryd og Bø skal alle 4.klassinger gå med en voksen hele tiden. Det er alltid badevakter eller ledere til stede ved bading.

Hvis barnet trenger ekstra oppsyn og må være i følge av en voksen under hele turen, må dere krysse av for dette på påmeldingskjemaet.

Alle lederne som jobber på Ferieklubben er ansatt i barne- og ungdomstjenesten i bydelen. Alle turer har med ledere som har livredningskurs i vann og førstehjelp.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss på Bøler fritidsklubb på: