Kultursommerjobb Bydel St. Hanshaugen

Kultursommerjobb er for deg mellom 14 og 19 år som ønsker å jobbe med kulturelle og kreative bidrag i byrommet, med det nye ungdomshuset og aktiviteter i parkene.

Sommeren 2021 er fjerde gang Bydel St. Hanshaugen arrangerer Kultursommerjobb. Målet er at ungdom skal få arbeidserfaring gjennom kulturelle og kreative ideer og bidrag i byrommet. I år samarbeider vi med Bydel Frogner med jobber knyttet til det nye ungdomshuset som skal driftes av begge bydeler. Kultursommerjobb har tre grupper: Musikk, aktiv park og ungdomshus.

Hvem kan søke? 

Ungdom mellom 14 og 19 år som bor i Bydel St. Hanshaugen og Bydel Frogner. Hvis du er usikker på hvilken bydel du bor i, kan du sjekke dette her.

Hva kan du søke på? 

Musikk

Vi øver inn og planlegger en konsert som skal fremføres ulike steder i bydelen og i sentrum. Gruppen blir veiledet av en musikk-coach. 

Aktiv Park 

Vi arrangerer ulike aktiviteter i parkene og uteområdene i bydelen og i sentrum, og arrangerer ferieaktiviteter for barn i bydelen.

Ungdomshuset

Vi innreder, bygger møbler og interiør, maler og dekorerer og lager pop-up kafé, planlegger åpningsfest og promoterer ungdomshuset for andre ungdommer. 

Når kan du jobbe? 

Kultursommerjobb arrangeres i uke 25-27, fra onsdag 23. juni til fredag 09. juli. Arbeidstid er 5 timer alle hverdager. Noe ettermiddagsarbeid kan forekomme. 

Lønn

Lønn ut fra alder

  • Opp til 16,5 år    kr 140,- per time
  • 16,5 - 17 år        kr 143,- per time
  • 17 - 17,5 år        kr 147,- per time
  • 17,5 - 18 år         kr 150,- per time
  • Over 18 år        kr 182,- per time

Frist for å søke

15. april 2021

Slik søker du

Send søknad og CV til kultursommerjobb@bsh.oslo.kommune.no

Lurer du på noe?

Kontakt Tine Rakstad: kultursommerjobb@bsh.oslo.kommune.no.