Uteseksjonens musikktilbud

Målgruppe

I to-til-en-tilbudet vårt er målgruppen vår unge opp til 25 år. De som deltar her har ofte utfordringer knyttet til rus og/eller psykisk helse. Vi har ingen krav om generell rusfrihet, men du må være rusfri når du møter opp til tilbudet.

Tilbud

Uteseksjonens musikktilbud drives av en erfaringskonsulent og en musikkterapeut som til sammen har mye musikkerfaring i bagasjen. I timene holdes det mye på med låtskriving, beat-making, jamming, covring av låter og samtaler med utgangspunkt i musikk. I tillegg til enkelttimer har de tilbud om musikkgruppe på Dalsbergstien hus hver fredag.

Tanken er at musikktilbudet kan være et sted hvor en kan få uttrykke seg, ha det gøy, mestre, være kreativ og utforske - alt med musikk som utgangspunkt. Det er ikke nødvendig å ha noen erfaring med å drive med musikk for å delta!

Det er mulig å komme innom musikktilbudet for å helt uforpliktende sjekke ut om det er noe for deg. Tidspunkt og sted kan vi avtale over telefon på forhånd. Det er også helt greit å slå følge med noen du kjenner deg trygg på første gangen. Vi møter deg også gjerne og slår følge til musikkrommet dersom du ønsker det.

Fyll dagene - se alle tilbud her

Kontakt

Kontaktperson
Synnøve Gustavsen Ovrid
Telefon
41 86 14 37
Besøksadresse:
Maridalsveien 3
0178