Rask psykisk helsehjelp - Bydel Gamle Oslo

Postadresse

Bydel Gamle Oslo, Rask Psykisk Helsehjelp, Mestringsenhet for psykisk helse, Kjølberggata 31 C, 0653 OSLO

Kjølberggata 31 C, 0653 OSLO

Mestringsenhet for psykisk helse, 4. etasje (inngang mellom bensinstasjonen og hotellet)

Rask psykisk helsehjelp - Bydel Gamle Oslo

Rask Psykisk Helsehjelp i Bydel Gamle Oslo tilbyr kurs, veiledet selvhjelp og individuelle samtaler basert på kognitiv terapi. Tilbudet er for deg som sliter med angst eller depresjon av lett til moderat grad, samt eventuelle søvnproblemer i tillegg.

Ring oss på vår kontakttelefon hvis du tenker at Rask psykisk helsehjelp er aktuelt for deg. Du kan også sende oss en e-post med din kontaktinfo, så ringer vi deg tilbake. Vi vurderer om du er i målgruppen for tilbudet. Vi kan eventuelt gi deg råd og assistanse til å finne annen hjelp.

Les mer om Rask psykisk helsehjelp

Hva koster det?

Tilbudet er gratis, det er kort ventetid og det kreves ingen henvisning fra lege. Vi oppfordrer imidlertid til samarbeid med fastlegen din.

Hvem er vi?

Vi er et tverrfaglig team som består av psykolog, ergoterapeut og psykiatriske sykepleiere som alle har mange års jobberfaring innen psykiatri. Alle er utdannet innen kognitiv terapi, eller holder på med videreutdanning. Velkommen til oss!

Hjelp og veiledning

E-post:

Telefontid: tirsdag og torsdag, klokken 09:00-11:00. Husk å ikke sende sensitive opplysninger over e-post. Sensitive opplysninger er for eksempel informasjon om helsen din.