Kjenner du til Grønland seniorsenter?

Vi inviterer ansatte og frivillige til «Åpen dag» hos oss i Breigata 9 fredag 14., 21. og 28. oktober, velkommen! Seniorsenteret er et lavterskeltilbud. Det betyr at alle over 60 år og bor i Gamle Oslo kan benytte seg av aktivitetene som senteret tilbyr; frokostservering, bingo, gruppetrening, individuell trening, prat med helsesykepleier og mye mer.

Velkommen til Åpen dag i oktober

På "Åpen dag" kan alle som ønsker hilse på, snakke med og stille spørsmål til ansatte, frivillige og gjester ved senteret. De som ønsker kan titte på eller delta på noen aktiviteter. Det er også mulig å sette seg ned med en kaffe eller te, og slå av en prat.
Klikk her for å se programmet for «Åpen dag».

Grønland seniorsenter søker flere frivillige

Daglig leder Grønland seniorsenter, Anne Ilseng
Daglig leder Grønland seniorsenter, Anne Ilseng. Bilde: Lisbeth Meidell

- De frivillige ved Grønland seniorsenter gjør en viktig jobb, og vi trenger flere engasjerte ildsjeler. Derfor gjennomfører vi en kampanje for å rekruttere flere frivillige i oktober, forteller daglig leder Anne Ilseng.

Grønland seniorsenter ønsker seg frivillige over 60 år, som bor i Gamle Oslo. Det stilles ingen spesielle krav til kunnskap eller bakgrunn til de frivillige ved Grønland seniorsenter, men både livserfaring og yrkesbakgrunn kommer ofte til nytte.

De frivillige bistår med å planlegge og gjennomføre sosiale eller fysiske aktiviteter, som for eksempel frokostgruppe, Digital bestemor, bingo, ulike treningsgrupper, quiz og mye mer. Takket være dem kan seniorsenteret tilby et variert program.
De frivillige ved senteret kan også benytte seg av tilbudene, hvis de selv ønsker det.

Anne oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å trykke her og lese mer på seniorsenterets nettside. Hun bekrefter at de ansatte ved senteret samarbeider tett med de frivillig og at det er viktig at de frivillige får nødvendig støtte og opplæring.