Vi utvider Oslohjelpa i forbindelse med skytingen på Furuset

Tirsdag 22.november fant det sted en skyting i nærheten av Furuset kirke. Er du innbygger i Bydel Alna og trenger noen å snakke med? Vi utvider Oslohjelpa denne uka fra kl.11 til kl.19. Du kan ringe oss på tlf: 94 01 52 58

Tirsdag 22. november fant det sted en skyting i nærheten av Furuset kirke. Saken ble slått bredt opp i media. Kurland barnehage er nabo til Furuset kirke, og flere barn og ansatte ble vitne til hendelsen.

Personalet i barnehagen reagerte raskt og tok barna inn fra uteområdet og inn i barnehagen. Her ble barn og barnegruppen som helhet godt ivaretatt gjennom resten av dagen. Det ble gjennomført et felles foreldremøte sammen med personalet i barnehagen etter stengetid. Her deltok både kommunens kriseteam og representanter fra politiet. Barnehagen har laget et godt opplegg for de kommende dagene og har stort fokus på at barna skal føle seg trygge.

I forbindelse med skyteepisoden er åpningstidene til Oslohjelpa utvidet denne uken. Er du innbygger i Bydel Alna og trenger noen å snakke med? Da kan du ringe oss på tlf: 94 01 52 58.