Bydel Alna

Fritidsaktiviteter for barn og unge i Bydel Alna

Stengte tilbud for å hindre koronasmitte

De fleste av kommunens tjenester, tilbud og arrangement er nå stengt eller avlyst inntil videre. Det gjøres for å hindre spredning av viruset og holde befolkningen trygg.

Det finnes et stort tilbud av fritidsaktiviteter innen idrett og kultur i Bydel Alna. Samlet gir frivillige organisasjoner og bydelens tjenester barn og unge muligheter til aktiviteter som bygger vennskap, fellesskap og god helse. Ofte gratis eller til en rimelig pris.

Furuset kulturpark i Groruddalen

Liste over fritidsaktiviteter i Bydel Alna fordelt på aktiviteter og målgruppe (Excel, Google docs)

Her finner du en oversikt over fritidsaktiviteter for barn og unge i Bydel Alna (PDF, 1MB)

Oversikten er laget i samarbeid mellom Bydel Alna og organisasjonene. Aktivitetstilbudet forandrer seg stadig og oppdateringer vil skje fortløpende. Vi tar derfor forbehold om endringer, og feil kan dessverre forekomme.

Vi ber alle som kjenner til aktiviteter som mangler eller ikke finnes lenger fortelle oss det, ved å sende en e-post til postmottak@bal.oslo.kommune.no.