Finn barnehage i Oslo

Læringsverkstedet Haugerudhagan estetiske barnehage

Gå videre

Åpningstid

 • Mandag: 07:15 - 16:45
 • Tirsdag: 07:15 - 16:45
 • Onsdag: 07:15 - 16:45
 • Fredag: 07:15 - 16:45
 • Lørdag: Stengt
 • Søndag: Stengt

Ferie og fridager

Vi holder stengt jul- og nyttårsaften. I romjulen har vi redusert åpningstid fra 08:30-15:30. Vi har fem planleggingsdager i året. Planleggingdager i 2020 er: 13.1, 16.3 og 22.5. Barnehagen holder sommerstengt de tre siste ukene i juli måned.

Kontakt

Telefon

37 07 16 17

E-post

Kontakt barnehagens ledelse

Kontakt barnehagens avdelinger

Besøksadresse

Haugerudhagan 11D, 0673 OSLO

Litt om barnehagen

Vi holder til sentralt og rolig på Haugerud med nærhet til både buss og t-bane. Barnehagen har et stort og oversiktlig uteomårde som innbyr til lek og varierte aktiviteter. Barnehagen ble etablert i 1993 og har siden januar 2017 vært en del av Læringsverkstedet barnehager.

Barnehagen bruker aktivt kommunikasjonsverktøyet Mitt Barn. Dette verktøyet er et digitalt verktøy som skal være med å sikre en god informasjonsflyt mellom barnehagen og de foresatte.

Vedtekter

Les våre vedtekter

Nøkkelinformasjon

 • Privat barnehage
 • Bydel Alna
 • Ordinær barnehage
 • Avdelingsbarnehage
 • 1 år - 6 år
 • Antall barn: 68
 • Inneareal: 4,7 m per barn - Les mer
  Godkjent innendørs leke- og oppholdsareal per barn.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2019. Tallene kan ha endret seg.
 • Antall barn per ansatt: 6 - Les mer
  Antall barn per årsverk i grunnbemanningen (ansatte som jobber direkte med barna). Utregningen tar hensyn til barnas avtalte oppholdstid i barnehagen, og barn under tre år teller dobbelt. Det gjør at tallet er sammenlignbart for barnehager med ulik alderssammensetning.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2019. Tallene kan ha endret seg.
 • Andel ansatte med barnehagelærerutdanning: 37,5% - Les mer
  Tallet viser andelen ansatte i barnehagen som har barnehagelærerutdanning i prosent av grunnbemanningen og styrer. Andelen beregnes utfra antall ansatte i barnehagen og ikke hvor mange årsverk de utgjør.
  Data fra www.barnehagefakta.no. Opplysningene er samlet inn 15. desember 2019. Tallene kan ha endret seg.

Slik jobber vi

Barnas skapende virksomhet har alltid hatt en bred plass i barnehagen. Hos oss får barn og ansatte utfolde seg, møte kreativitet og fantasi gjennom å bruke de estetiske fagene. Bevegelse, musikk, forming, drama og fortelling er sentrale elementer i vår hverdag. Hos oss skal barn og foresatte møte et engasjert personale som jobber for å få verdens viktigste verdier til å vokse.

Gjennom uken jobber vi systematisk i forhold til de ulike fagtemaene. I dette arbeidet gir matterommet, språkrommet, hjerterommet og forskerrommet fine muligheter til gode aktiviteter i et inspirerende miljø. Rommene er innredet slik at alle aldersgrupper kan benytte rommene med ulike aktiviteter tilpasset sitt nivå.

En metode vi bruker i barnehagen for å styrke vårt arbeid med de estetiske fagene er aldersgrupper. Disse gruppene er på tvers av huset og innholdet er tilpasset den enkelte aldersgruppe. Her gis barna mulighet til å jobbe verkstedsbasert over en periode, og tid og rom for å avslutte påbegynte prosjekter. Dette ønsker vi at skal inspirere til videre kreativ lek. 

Vi er opptatt av å komme oss ut på tur. Det å oppdage, utforske, undre seg, samarbeide og mestre er ting som står i fokus når vi er på tur. Hver avdeling har sin faste ukentlige turdag.

I årsplanen vår kan du lese mer om våre mål, satsingsområder, og hvordan vi arbeider for å fremme barns utvikling og trivsel.

Foreldrene mener

Tabellen viser barnehagens gjennomsnitt i den nasjonale foreldreundersøkelsen for barnehager (Utdanningsdirektoratet). Skala 1-5, der 5 er best.

Resultater fra foreldreundersøkelse, per tema og år
Tema20192018
Svarprosent97%100%
Ute- og innemiljø4,44,3
Barnets trivsel4,84,8
Informasjon4,74,5
Barnets utvikling4,74,7
Total tilfredshet4,54,4

Barnehagens leder

Stine-Mari Sørhaug

Telefon: 37 07 16 17

E-post: