Om disse nettsidene

På disse nettsidene finner du lenker til alle digitaliserte kilder i Oslo byarkiv. Til en del av kildene er det skrevet en kildeomtale. Digitale kilder er publisert på ulike plattformer. En del av lenkene går derfor til andre nettsteder, som for eksempel til www.oslobilder.no eller til Digitalarkivet. Det digitaliserte arkivmaterialet utgjør kun en liten del av Byarkivets samlede bestand. Vi arbeider med å legge ut en fullstendig katalog over våre arkiver. Mye informasjon om hva vi har av arkivmateriale finnes på www.arkivportalen.no. Byarkivet er en del av Kulturetaten i Oslo kommune. Informasjon om tjenestetilbudet til Byarkivet, kontaktinformasjon og praktiske opplysninger finner du på nettsidene til Oslo kommune: www.oslo.kommune.no/byarkivet.

Bruk av innholdet på disse sidene

Innholdet på disse sidene er lisensiert under en Creative Commons 3.0 lisens. Innholdet i den form det er publisert kan lastes ned, deles, bearbeides og benyttes fritt til ethvert formål, også kommersielle. For enkelte typer arkivmateriale, som foto og film, er det mulig å bestille høyoppløselige filer til ulike formål. Dette er en tjeneste som vi utfører mot et vederlag. Mer informasjon om priser, vilkår og bestilling, finnes på undersidene. Ta gjerne kontakt med spørsmål om det digitale materialet, gjenbruk, utvikling av tjenester eller annet du ønsker å ta opp med oss. Lenke til kontaktinformasjon finner du øverst på siden.

Denne siden bruker cookies fra Google Analytics for måling av trafikk. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.

Lenke til YouTube Lenke til Facebook

Redaktør: Caroline Juterud

Ansvarlig redaktør: Stein Slyngstad